Onestein is Odoo Gold Partner

  • Één van de twee Nederlandse Gold partners
  • Verplicht getrainde ontwikkelaars en consultants
  • Voldoende groot om continuïteit te garanderen
  • Strategische partner van Odoo S.A.
Odoo Gold Partner

Continuïteit garandeert!
Mede door:

  • Onze nauwe betrokkenheid bij de Odoo Community Association waar Onestein de Lead neemt bij de Nederlandse Lokalisatie;
  • Ons voorzitterschap van de LinkedIn groep "Odoo Cummunity Nederland".

En omdat een Odoo Partnership de onderstaande verplichtingen en mogelijkheden biedt.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

De verschillende Odoo Partnership levels1

Het Odoo Partner eco-systeem is opgezet om ervoor te zorgen dat de Odoo klanten en gebruikers de best mogelijke ervaring krijgen met Odoo. De Odoo gemeenschap - bestaande uit partners, programmeurs, vertalers en testers - zorgt dagelijks voor een schat aan nieuwe functionaliteit. Bij onderhoud en implementatie van de software kan de volgende functie deling worden gemaakt:

  1. Odoo S.A. als de software-uitgever is toegewijd aan het continu verbeteren van de kwaliteit van deze software.
  2. Odoo partners zorgen voor integratie en ondersteunende diensten, waarin elk partnership niveau zijn eigen specifieke kennis en ervaring heeft.
Odoo Ready Partner Odoo Silver Partner Odoo Gold Partner
Een Ready Partner is klaar om te starten en te groeien in hun Odoo competenties. Ze profiteren van een uitgebreid pakket van diensten met in begrip van opleiding en ondersteuning die hen in staat stellen om Odoo te kunnen implementeren. Ready partners hebben de verplichting minimaal 1 werknemer te hebben die een Odoo Parnter Training heeft gevolgd. Silver Partners zijn ervaren in de uitvoering Odoo projecten. Silver partners genieten van extra voordelen, alsmede toegang tot extra middelen om Odoo implementaties te ondersteunen. Silver partners hebben een minimum van 4 officiële Odoo trainingen gevolgd. Gold partners hebben een strategische relatie met Odoo. Zij kennen de mogelijkheden van Odoo door-en-door. Zij hebben aanzienlijke middelen voor het ontwikkelen en implementeren van Odoo oplossingen. Ook Gold partners moeten een minimum aantal Odoo trainingen volgen.

 

Meer weten over de Odoo Gold Partner Onestein?

Getraind op Odoo

Technische-, functionele- en salestraining

U heeft als klant van Odoo natuurlijk behoefte aan gekwalificeerde partners. Om ​​officiële Odoo partner te worden verplicht Odoo S.A. partners om opgeleid en gecertificeerd te worden. Daarin zijn de partners wel vrij om een keuze te maken uit welke training zij willen doen. Hierin zijn de volgende keuze mogelijkheden:

De Technische Training

(5 dagen)

Hierin leert een partner hoe aangepaste modules ontwikkeld moeten worden, met inbegrip van nieuwe bedrijfs objecten, aanpassing van schermen, het ontwerp van de nieuwe rapporten, de aanpassing van de werkprocessen en geautomatiseerde syncronisatie met andere programma's of websites.

De Functionele Training

(5 dagen)

Leer hoe men Odoo gedegen configureert en aanpast, allemaal vanuit de software zelf - geen programmeer skills noodzakelijk. De belangrijkste toepassingen in deze 5-daagse training zijn: Sales, Project Management, Accounting, Voorraadbeheer & WMS, Fabricage & Resource Planning en Human Resources. (5 dagen)

DeSales Training

Deze online training is speciaal ontworpen voor verkopers en presales medewerkers van de partner. Een introductie cursus over de belangrijkste Odoo functies en hoe men deze het beste kan presenteren. Waar de mogelijkheden en beperkingen liggen van de software, zodat de u als potentiële klant na de presentatie een goed beeld krijgt van Odoo.

Krijg toegang tot online trainingsmateriaal

Partners krijgen toegang tot online video's om zichzelf te trainen en zo snel voorbereid te zijn voor elke nieuwe release van Odoo

Elke partner krijgt toegang tot training video's via het partner portaal van Odoo S.A. Het trainingsmateriaal wordt  voor elke nieuwe versie van Odoo bijgewerkt. Daarnaast worden ook speciale trainingen georganiseerd om partners up to date te houden voor elke nieuwe versie van Odoo.

Toegang tot ondersteunende Odoo S.A. diensten

Partners komen niet vast te zitten op een implementatieproject, want ze kunnen rekenen op hulp van Odoo S.A.

Odoo S.A. is er om alle vragen te beantwoorden met betrekking tot de functionaliteit van de software, of hoe je bepaalde oplossingen het beste kan configureren. Elke partner kan profiteren van een aantal ondersteunende uren dankzij hun deelname aan het partner programma. Hierdoor zal uw implementetie project dus nooit vastlopen. Een oplossing kan door deze unieke samenwerking altijd en snel gevonden worden.

Partners krijgen technische ondersteuning

Odoo S.A. helpt ontwikkelaars met bugs of ondersteunende vragen

Het Odoo S.A. Support Team is 100% toegewijd aan het helpen van onze klanten (partners). Partners kunnen contact opnemen met het Support Team voor elke functionele of technische vraag en problemen met betrekking tot Odoo ontwikkeling. Het Odoo Support team kan Onestein ook helpen bij het ontwikkelen van aangepaste modules.

Onestein heeft toegang tot een unieke ontwikkel omgeving

Een dedicated test en integratieplatform

Bespaar tijd in het implementatieproject door het hebben van een automatisch geteste omgeving op Odoo's geautomatiseerde test servers. Bij elke code verandereing, is een volledige Odoo installatie online uit te proberen. Wanneer de test omgeving wordt ingezet, wordt de code getest via meer dan 2000 geautomatiseerde handelingen. Odoo's geautomatiseerd test software heet Runbot, en is hier uit te proberen: http://runbot.odoo.com. Een dedicated runbot server is beschikbaar voor elke partner.

Odoo S.A. consultants en technische experts helpen u graag!

Elke partner kan onze deskundigen tegen een extra vergoeding inhuren.

Partners kunnen Odoo core ontwikkelaars en functionele experts inhuren. Dit kan makkelijk zijn bij de meer complexe of grotere projecten door het verkrijgen van de steun van zeer ervaren consultants die heel dicht bij de bron zitten, hierdoor is echt alles mogelijk. Een veilig gevoel.

Meer weten over Onestein?

1 | Deze informatie is afkomstig van Odoo.com vertaald en aangepast naar het Nederlands.